De kinderchiropractoren bij Chiropractie Mulder in Waalwijk en Tilburg richten zich op een gezonde wervelkolom en goed functionerend zenuwstelsel bij baby's en kinderen.

Chiropractie voor alle leeftijden

Een van de mooie aspecten van ons vak is dat we bij vele uiteenlopende klachten hulp of uitkomst kunnen bieden. We richten ons op de behandeling van het bewegingsapparaat en samenhangende spieren en gewrichten.

De wervelkolom is een belangrijk onderdeel van dit bewegingsapparaat. Binnen de wervelkolom bevindt zich een belangrijk deel van het centrale zenuwstelsel. Dit reguleert alle processen in ons lichaam, waaronder ook ons bewegingsapparaat. Stoornissen aan de wervelkolom belemmeren het goed functioneren van het zenuwstelsel en kunnen leiden tot pijnklachten. Chiropractoren zoeken en behandelen deze stoornissen om zo positieve verandering teweeg te kunnen brengen.

Dit brengt met zich mee dat we mensen zien in onze praktijk met klachten van verschillende aard. En, van alle leeftijden! Het jongste patientje dat ik ooit behandelde was slechts 29 uur oud, terwijl de oudste patient die naar ons praktijk komt in de 90 is! Voor elke doelgroep hebben we een eigen unieke aanpak. Een baby wordt heel anders benaderd en behandeld dan een actieve sportman. Deze specifieke technieken maken de behandeling toegankelijk en veilig!

Chiropractie is er voor iedereen, van jong tot oud!