De kinderchiropractoren bij Chiropractie Mulder in Waalwijk en Tilburg richten zich op een gezonde wervelkolom en goed functionerend zenuwstelsel bij baby's en kinderen.

Een afspraak maken bij de kinderchiropractor

De makkelijkste manier om een eerste afspraak te maken is door tijdens kantooruren te bellen met onze praktijk: 085 - 303 6146. Onze praktijkassistentes plannen samen met u een afspraak in en beantwoorden direct uw vragen.

Twijfelt u nog? Maak dan gebruik van ons unieke kinder-inloopspreekuur.

Chiropractie Mulder is elke werkdag geopend. Naast de reguliere werktijden kunt u ook vaak vanaf 7:00 uur 's ochtends en tot 's avonds 20:00 uur terecht voor behandeling. Er zijn geen wachtlijsten en we kunnen uw kind vrijwel direct inplannen voor een consult.

Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Onze kinderchiropractoren zijn opgeleid om zelf diagnose te stellen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandelingen. Een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar vindt u op de website chiropractievergoeding.nl.

Onze kinderchiropractoren zijn lid van de NCA, de ICPA en zijn geregistreerd bij de SCN.

Het tarief voor een eerste consult voor kinderen tot 15 jaar is € 67,-. Oudere kinderen en volwassenen betalen € 87,-. Vervolgconsulten zijn € 58,-. Elk consult wordt altijd na afloop direct afgerekend. Dit kan contant of per pin. U ontvangt van ons een kwitantie die u kunt opsturen naar uw zorgverzekeraar.