De kinderchiropractoren bij Chiropractie Mulder in Waalwijk en Tilburg richten zich op een gezonde wervelkolom en goed functionerend zenuwstelsel bij baby's en kinderen.

Het kinder-inloopspreekuur

Het kinder-inloopspreekuur is een unieke kans om uw vraag of probleem voor te leggen aan een deskundige. Wekelijks is er op dinsdag in Waalwijk van 17:00 – 17:30 uur een kinder-inloopspreekuur. Twijfelt u of uw kind gebaat zal zijn bij chiropractische behandeling, dan kunt u vrijblijvend bij ons langskomen.

Een gespecialiseerd kinderchiropractor zal uw vragen beantwoorden en waar nodig een kinderscreening uitvoeren. Dit om mogelijke vragen beter te kunnen beantwoorden en een passend advies te geven. U kunt terecht met vragen over ontwikkeling, groei en beweging, maar ook met vragen op gebied van voeding, sport, supplementen en bijvoorbeeld schoeisel bent u van harte welkom.

Onze kinderchiropractoren hebben, naast veel eigen kennis en ervaring, een groot netwerk van verloskundigen, (kinder)fysiotherapeuten, orthomoleculaire genezers en andere (medisch) specialisten, die ze zullen raadplegen waar nodig.

In Tilburg is er op donderdag wekelijks een regulier inloopspreekuur, van 17:00 tot 17:30 uur.