De kinderchiropractoren bij Chiropractie Mulder in Waalwijk en Tilburg richten zich op een gezonde wervelkolom en goed functionerend zenuwstelsel bij baby's en kinderen.

Welkom

Hallo, ik ben Tanja Mulder.
Als moeder van drie jonge kinderen volg ik al hun ontwikkelingen op de voet. Zoals iedere ouder geniet ook ik ervan als ik mijn kinderen zie opgroeien tot vrolijke, gezonde mensjes.

Als professioneel chiropractor weet ik dat zo'n ontwikkeling niet altijd voorspoedig verloopt. Extra aandacht voor de wervelkolom gedurende de eerste levensjaren helpt om een goede basis te leggen om ongemakken te voorkomen, nu en op latere leeftijd.

Vanwege mijn fascinatie voor die vroege ontwikkeling, heb ik mij gespecialiseerd in chiropractie gericht op de allerjongsten. Ik heb mij volledig gericht op baby's en kinderen en dit is inmiddels mijn dagelijks werk.

In onze praktijken in Tilburg en Waalwijk behandel ik baby's en jonge kinderen die soms onverklaarbare en aanhoudende klachten hebben. Blokkades in de wervelkolom worden aangepakt zodat de weg vrij is voor een evenwichtige ontwikkeling. Die behandelingen zijn pijnloos en effectief. Bovendien worden ze veelal vergoed door de zorgverzekering.

Onder andere met baby's met een uitgesproken voorkeurshouding, pijnklachten en zogenaamde 'huilbaby's', heb ik inmiddels goede resultaten geboekt. Hun motoriek is verbeterd en ze slapen door, zodat hun ouders ook aan hun rust toekomen en meer kunnen genieten van hun kind.

Ik hoop dat u op onze website de gewenste informatie aantreft en uiteraard kunt u altijd een afspraak maken voor een bezoek aan de praktijk. Twijfelt u nog? Maak dan gebruik van ons unieke kinder-inloopspreekuur.

Met hartelijke groet,
Tanja